10 veprimet ne rrjetet sociale, të cilat femrat i urrejnë tek meshkujt

200
Djemtë, zakonisht bëjnë disa gjëra që vërtet irritojnë femrat në rrjetet sociale.
“Men’sFitness”, ka pyetur femrat në lidhje me gjërat që ato urrejnë te meshkujt në rrjetet sociale, dhe më poshtë ju listojmë 10 gjërat që ishin të përbashkëta mes tyre.
Injorimi që u bëjnë femrave në internet.
Të berit e shumë fotove “Selfie”.
Të zbuluarit e më shumë gjërave në rrejt krahasuar me jetën reale.
Të postuarit e statuseve të çuditshme.
Të ‘zhdukurit’ teksa flisni.
Të sjellurit sikur ju i interesoni shumë.
Të ndarit me ju momentet e dehjes.
Postimet e shpeshta lidhur me eventet sportive.
Kur i bëjnë “Like” vajzave të tjera.
Sjellje nuditeti.