Zjarr në Tiranë: Shpërthen bombola e kafes lënë në diell afër dritares

209

Një bombol gazi për kafe, që ishte lënë diell afër dritares, kaq shpërthyer në një pallat në Tiranë, në rrugën “Mine Peza”.

Zjarrfikësit njoftuan se fatmirësisht, nga mbërritja e shpejtë, vatra e zjarrit u fik në kohë. Ata thanë se zjarri është shkaktuar nga një bombul gazi kafeje e cila ishte e ekspozuar në diell pranë dritares. Në raste të tilla, duhet telefonuar në numrat 128 dhe 112, falas