Zbulohet shkaku, ja pse u dogj autobusi në Krujë

125
Hetimet paraprake të djegies së autobusit në qendër të Krujës sot, bëjnë të ditur se djegia ka qenë aksidentale dhe se shkak i marrjes së tij flakë, ka qenë sistemi elektrik. Mësohet se është identifikuar pronarja e autobusit, Katerina Jonuzaj nga Vlora, e cila do të merret në pyetje për gjendjen teknike të mjetit që mori flakë sot.