Vrasja e Kasmit, Apeli lë në burg të arrestuarit

24
Për Vrasja e Devi Kasmit, gjykata e apelit në Durrës ka lënë në burg 4 të akuzuarit si bashkëpunëtorë në këtë krim të rëndë. Mes tyre edhe ish pjestari i forcave speciale greke Eftimius Eftimiu i cili dyshohet se ka qenë autori dhe se është paguar për këtë krim të ndodhur me 29 Janar të ketij viti.
4 të akuzuarit kishin apeluar vendimi e masës arrest me burg, masë e cila u mbajt edhe nga Apeli në seancen e sotme.