Vranë tregtarin në Kamëz, dy autorëve u jepet sot masa e sigurisë

268
Vladimir Kurti dhe Ruzhdi Hode, dy të rinjtë e arrestuar për vrasjen e tregtarit Agim Buci , do të dalin sot para Gjykatës për masën e sigurisë.
Veëm 20 minuta pasi ka ndodhur vrasja, ata u identifikuan nga Policia e cili nuk i arrestoi, por i vëzhgoi deri në sigurimin e plotë të provave.
Prova më e fortë u siguruar falë përgjimit të një bisede telefonike, ku Vladimir Kurti, i kërkon bashkëpunëtorit të tij,Ruzhdi Hode, që të fshehë provat, si armën dhe dorezat e dorës e çorapet e dorës. Gjatë bisedës telefonike të regjistruar ndërmjet Kurtit dhe shokut të tij Hode, 28-vjeçari Kurti pasi del nga marrja në pyetje në drejtorinë e Vendore të kryeqyetit, i telefonon mikut të tij Hode dhe i thotë:“…i fshehe ato se, mua më morën në pyetje…”.