Një aksident i rëndë ka ndodhur sot në Babicë të Vlorës. Një makinë është ka dalë nga rruga dhe është përplasur me bordurën ndarëse.

Në automjet ka qenë një çift i cili ka mbetur i plagosur. Burri ka mbetur i plagosur rëndë, gjithashtu dëmtime ka marrë edhe bashkëshortja e tij e cila drejtonte mjetin. Çifti ndodhet në spital.