VIDEO/ Pamjet që nuk i keni parë, ja si policia dhunoi protestuesit në Rrugën e Kombit

200
Këto janë momentet e plota kur policia ka sulmuar fillimisht protestuesit në Rrugën e Kombit.
Por qytetarët e ardhur nga Kukësi, Hasi, Tropoja dhe Kosova nuk janë tërhequr duke thyer policinë.
Më pas përplasja mes protestuesve dhe Policisë është përshkallëzuar tani në djegien e sporteleve.
Për më shumë se 2 orë është bllokuar qarkullimi në këtë rrugë.
Për më shumë shikoni videon e mëposhtme ku dallohet dhuna ndaj protestuesve.