Tropojë, asgjësohen rreth 60 rrënjë bimë narkotike në 1 parcel

235
Policia e Tropojës në sajë të operacioneve antikanabis ka goditur një tjetër rast të kultivimit të bimëve narkotike, në fshatin Qeli, Tropojë e vjetër, ku u asgjësuan rreth 60 rrënjë bimë narkotike. 

Efektivat e komisariatit të Policisë Tropojë, nga informacionet e marra në rrugë operative, kanë ushtuar një kontroll të imtësishëm, në fshatin Qeli, ku kanë gjetur dhe asgjësuar rreth 60 rrënjë bimë narkotike të kultivuar në një parcelë, të hapur rishtas në një zonë të pyllëzuar. 

Vazhdon puna, për vënien përpara drejtësisë të personit përgjegjës për kultivimin e kanabisit. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Tropojë, për veprën penale “Kultivimi bimëve narkotike