Kanë dalë të tjera detaje nga masakra e rëndë në Vlorë me 8 të vdekur, ku dyshohet se ndërmjet viktimave ka edhe  gra dhe fëmijë .

Ndërkohë që problem është edhe vendosja e viktimave pasi siç raportohet morgu i Vlorës nuk ka vende. Në morg ka vetëm dy tavolina.