Tokat në bregdetin e Vlorës, parregullsi, nën hetim 7 përsona

76
Njesia Task Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.
Në hetim 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë
Task forca ka analizuar të gjitha veprimet e kryera në 16 vite nga personat nën hetim
Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes shkruan ora news. Ndërkohë burime policore kanë shprehur dyshime se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë.