Theret me thikë një polic në veri të Mitrovicës

132
Një polic serb i Kosovës dhe një qytetar serb në Mitrovicën e veriut janë therur me thikë nga disa persona tani për tani të panjohur. Burime bëjnë të të ditur se polici me emrin Ivan Laketiq, i njohur me nofkën Laki, dhe qytetari i therur po tentonin ta parandalojnë një vjedhje në një shitore.
Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Krajl Petri” në veri të Mitrovicës afër shitores së quajtur “Vrbas.” Policia është duke e hetuar rastin.