Të dhënat, viti 2015 rekord për krimet seksuale

105
Sipas nje raporti te Prokurorisë së Përgjithshme krimet seksuale gjate vitit 2015 janë shtuar në krahasim me një vit më pare. Tirana dhe Saranda jane qytetet qe kane shenuar numrin me te madh te ketyre ngjarjeve. Ne raport thuhet se ne vitin e shkuar jane shenuar 102 krime seksuale, ku përfshihen vepra penale si “Marrëdhënia seksuale me dhunë me të rritura”, “Vepra te turpshme” si dhe “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me të mitur”. 95% e personave qe kane kryer keto krime jane meshkuj. Ndërkohë rezulton se krimet seksuale kryhen më shumë në qytet se ne fshat.