Sot mblidhet komisioni për rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve

157
Pas votimit në Kuvend, sot pritet të mblidhet komisioni ad hoc për verifikimin e kandidatëve për institucionet e rivlerësimit kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Diten e djeshme parlamenti votoi 9 anëtarët e propozuar prej opozitës, duke u plotësuar kështu komisionet me 12 dhe 6 anëtarë.