Situata në Kakavijë, burime: Pritet të shkojë ministri Bushati

345
Mesohet se pranë Ministrisë së Europës dhe Punëve të Jashtme të Shqipërisë, bëjnë me dije se drejt pikës kufitare të Kakavijës është duke shkuar ministri Bushati.

Sipas këtyre burimeve mësohet se ministri Bushati do të shkojë për të negociuar për zgjidhjen e situatës.
Më hërët gjatë ditës së sotme, Bushati ka qenë në Derviçan, ku ka zhvilluar një takim me banorët e këtij fshati, ku ka prezantuar zv. ministren për minoritetin.