Shqiptari me kokë të prerë, lirohen pronari grek dhe djali i tij

118
Vrasja e shqiptarit Bledar Tërpollari 25 vjeç në mënyrë makabre duke i prerë kokën bëri që policia të shoqëronte pronarin e të riut dhe djalin e tij.
Kjo pasi kishte dyshime që këta të kenë dorë në vrasjen e të riut. Mirëpo hetimet nuk kanë gjetur prova më tepër për 70 vjeçarin dhe djalin e tij 43 vjeç. Ata do të hetohen në gjendje të lirë vetëm për akuzën e “armëmbajtjes pa leje” pasi mbanin armë në kasolle. Kundër tyre pritet të mbahet seancë ditën e premte.