Shokuese/ Gruaja 150 kg ulet sipër 9 vjeçares dhe e vret atë

113
Një grua, 64 vjçë u arrestua me akuzën e vrasjes, dhe u lirua pasi pagoi një garanci prej 125,000 dollarë amerikanë
Ajo donte të dënonte kushëririn e saj nëntë vjeçar për ta lënduar atë në vend që ta qortonte, ajo vendosi të ulet sipër saj për 12 minuta. Një lëvizje fatale. E vogël u shtyp nga 150 kg e gruas dhe vdiq. Kjo ndodhi në Pensacola (Qarku i Escambia), Florida, SHBA.
Gruaja – Veronica Posey, 64 vjeçe u arrestua me akuzën e vrasjes, mizoris së rëndë. Dhe pastaj u lirua pasi paguan $ 125,000 në siguri. Prindërit akuzohen për neglizhencë për mos ndalimin e gruas dhe janë në burg.
Gruaja shpjegoi se kishte vendosur të ulen mbi vajzën e vogël, sepse “ajo nuk mund ta qetësonte në mënyra të tjera.
Telegraf