Shantazhojnë vajzën me video intime: Na jep 2 mijë euro ose e publikuam

198
Dy të rinj nga Tirana kanë shantazhuar një vajzë me publikimin e një videoje të saj intime. Njëri prej tyre është arrestuar nga Policia dhe tjetri është në kërkim. Sipas Policisë, i arrestuari është Erjon Benga 21 vjeç, si edhe është shpallur në kërkim A.S. 25 vjeç. Këta dy të rinj kanë shantazhuar vajzën me inicialet K.L. se do t’i publikonin në rrjetet sociale një video intime të saj nëse nuk do t’u jepte 2 mijë euro.