Reshjet e dëborës, në Pukë e Gjirokaster punohet për hapjen e rrugëve

191
Pas situates së krijuar nga reshjet e bores, të cilat në Pukë arriten në 60 cm, bashkia ka ndërhyrë për zhbllokimin e fshatrave të izoluar nga bora.
Një mjet borpastrues i ministrisë së Brendshme dhe tre eskavator të bashkisë kanë bërë të mundur zhbllokimin e njësive administrative Qelez e Qerret, ndërkoh po punohet për zhbllokimin e rrugëve që lidhin fshatrat me qëndren e njësisë administrative Gjegjan.
Edhe në Gjirokastër pas 4 ditësh izolim, fshati Golem do ti kthehet normaliteti. Specialistë të Emergjencave Civile të bashkisë së bashku me një mjet po punojne për hapjen e këtij segmenti rrugor të bllokuar.