Ra nga skela 4 metra e lartë, vdes punëtori 61 vjeçar në Korçë

133
KORÇË- Një punëtor 61 vjeçar ka ndërruar jetë pas rënies nga skela ku po punonte për rikontruksionin e godinës së sanatoriamit në qytetin e Korçës Mësohet që 61 vkjeçari të ketë rënë nga 4 metra lartësi dhe për pasojë ka ndërruar jetë mënjëherë.
Nuk është rasti i parë dhe i vetëm kur punëtorët gjymtyrohen dhe humbin jetën në punë, duke u bërë një tregues i pasigurisë për jetën.