Prokurorët zyrtarisht në Kryesinë e Kuvendit, dorëzojnë kërkesën për arrestimin e Tahirit

194
Prokurorët e Krimeve të Rënda kanë mbërritur në ambientet e Kryesisë së Kuvendit, për të dorëzuar zyrtarisht kërkesën për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e deputetit Saimit Tahiri.
Fill pas publikimit të kërkesës së Prokurorisë, janë vënë në lëvizje edhe institucionet përkatëse.
Prokuroria për Krime të Rënda kërkon nga Kuvendi i Shqipërisë autorizimin për heqjen e imunitetit të deputetit Saimir Tahiri dhe arrestimin e tij.
Sakaq, autoritetet shqiptare po zhvillojnë hetime në bashkëpunim me ato italiane italiane, për një grup kriminal, i cili ka trafikuar sasi të mëdha lënde narkotike kanabis sattiva nga Shqipëria në drejtim të Italisë.