Policia nis operacionin antikanabis në Dukagjin

113
Policia e Shtetit ka nisur një operacion të gjerë antikanabis në zonën e Dukagjinit, koduar me emrin “Brashta”. Operacioni zhvillohet në zonat Ndreaj, Brashtë, Pylaj, Bob, Vuksanaj dhe Breg Lumi. Në këtë operacion janë përfshirë forcat RENEA, FNSH, dhe drejtoria e policisë së Shkodrës. Rreth 450 forca policie dhe 70 automejte do të krehin të gjithë territorin në zbulimin e parcelave të kultivuara me bimë narkotike.