Persona të paidentifikuar dhunojnë drejtuesin e një mjeti

156

Persona të panjohur kanë dhunuar sonte në mbrëmje një drejtues mjeti në qytetin e Vlorës.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Skelës në Vlorë, ku fillimisht është marrë në pyetje personi i dhunuar.

Ndërkohë që dhunuesit janë larguar nga vendngjarja dhe Policia është në kërkim të tyre.

Nuk ka ende një motiv për këtë ngjarje.