Përmet, asgjësohen rreth 10 000 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva

293
Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë, për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në Njësinë Administrative Petran , Përmet , në vendin e quajtur “Përroi i Dardhës – Zerec”, u konstatuan dhe u asgjësuan në gjashtë parcela të hapura rishtaz 5000 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva.Gjithashtu nga kontrolli i ushtruar pranë këtyre parcelave , u gjetën dhe 5000 bimë të dyshuara narkotike të mbjella në kubik plastik. Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies. Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.Materialet i kaluan për ndjekje Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Përmet për veprën penale