Përlotet në gjyq 50-vjeçari që vrau gruan për bukën: Nuk e di ç’kam bërë!

19
Sami Metushi, 50-vjeçari nga Karpeni i Kavajës që vrau gruan e tij 48-vjeçare dje, ka dalë sot në gjyq për masën e Sigurisë. Ai u përlot para trupit gjykues teksa dëgjoi dënimin “arrest me burg” dhe tha: Nuk e di ç’kam bërë. Kishim 4 vjet që grindeshim.”