Pas kërkimeve nga policia, gjendet 19 vjeçarja e zhdukur në Durrës

183

Gjendet nga policia 19 – vjeçarja, M.K banuese në Durrës. M.K. ishte larguar nga banesa më datë 14.08.2016 dhe më datë 16.08.2016 ka bërë kallëzim babai për largimin e saj nga banesa. Pas gjetjes së saj në deklarimin e dhënë para Oficerit të Policisë Gjyqësore ajo pohoi se ishte larguar me dëshirë.