Padroni humb jetën nga tërmeti, qeni nuk ikën nga arkivoli

105
Padroni humbi jetën nga tërmeti në Itali, ndërsa qeni nuk pranon të ndahet nga arkivoli. Kjo situatë rënqethëse ka ndodhur një ditë më parë dhe këtë e vërtetojnë mësë miri këto pamje dhe fakti sesa besnik i qëndron qeni. “Nuk kam parë asnjëherë diçka të tillë”, shprehet reporterja e “Corriere Tv”.