Një telefonatë anonime terrorizoi Kamzën, ja e vërteta e djalit që do hidhej nga kati i 7-ë

163
Ka rezultuar një alarm i rremë, apo më mirë lojë fëmijësh me Policinë, lajmi se një fëmijë ka tentuar të hidhet nga kati i shtatë i pallatit ku banonte në Kamzë pasi luante lojën ‘Balena Blu’.
Policia pasi ka marre njoftimin ne sallen operative, se nje femije ne rrugen Pavaresia ne Kamze po tentonte te hidhej nga pallati, ka bashke me forcat zjarrfikëse kanë rrethuar pallatin dhe pasi nuk kane gjetur gje, kane kontrolluar edhe pallatet e tjera por pa rezultat.