Ngjarjet e fundit kriminale në Shkodër, FNSH e Forcat Shqiponja “blindojnë” qytetin

756
Sigal

gjarjet e fundit kriminale ka bërë që policia të ndërmarrë masa të rrepta duke blinduar qytetin e Shkodrës.

Forcat Shqiponja dhe Forcat Operacionale të Tiranës i janë bashkuar Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë të Shkodrës që patrullojnë në zonë prej një jave.

Perforcimi i trupave është bërë me urdher të Ministrise se Brendshme. Ndërkohë FNSH ka ushtruar kontrolle gjatë natës në disa zona në Shkodër, konkretisht në Livadhe, Dobrac dhe disa zona te qytetit.

Në dy muajt e fundit në këtë qytet raportohet për 6 të vrarë dhe dy të humbur.