Ndoqën ambulancën për të vrarë Bledar Muçën e palgosur

112
Pasi i shpëtoi gjallë për herë të dytë plumbave, atentatorët e Bledar Muçës kanë dashur ta çojnë deri në fund ekzekutimin Vvrasësit ndoqën ambulancën me të plagosurin, në përpjekje për të gjetur një mundësi ekzekutimi. Bledar Muça mbeti i plagosur edhe në masakrën e disa muajve më parë në Elbasan. Në atentatin e sotëm ai u plagos me një plumb në kokë dhe sipas mjekëve është në gjendje të rëndë.