Ndodhet në ‘arrest shtëpie’, Durim Bami kërkesë Gjykatës për shuarje të masës

363
Durim Bami ka bërë kërkese në Gjykatën për Krime te Renda për shuarjen e masës se sigurisë. Prej 2 vitesh e nëntë muajsh, Durim Bami ndodhet në ‘arrest shtepiak’.
Kërkesa e Durim Bamit është bërë tek Gjykata e Krimeve pasi gjykata e Larte shpalli moskompetencen dhe kaloi çështjen pranë kësaj gjykate.
Ndaj Durim Bamit rëndon akuza për ‘kallëzim të rreme’ në bashkëpunim me deputetin Tom Doshi e ish-deputetin Mark Frroku. Ai dyshohet se sajoi një skenar për vrasje deputetësh.