Ndalohet një pronar lavazhi dhe parkingu, vidhte ujë nga UKT

96
Pronari një lavazhi dhe parkingu në kryeqytet është ndaluar nga policia, pasi akuzohet se vidhte ujin nga UKT. Sipas policisë, gjatë një kontrolli të ushtruar në këtë biznes është konstatuar se uji për lavazhin vidhej nga një burim i Ujësjellës-Kanalizimeve.
Pronari i lavazhit dhe parkingut akuzohet se ka përdorur ujin e UKT për të vijuar aktivitetin në biznesin e tij, duke vjedhur për qëllime përftimi.