Ndalohen 10 sirianë në Shkodër, 3 prej tyre po tentonin të niseshin drejt Malit të Zi

76

Janë ndaluar nga ana e Policisë së Shkodrës 10 shtetas sirianë. 7 prej tyre janë ndaluar pranë lulishtes në qendër të qytetit në afërsi të xhamisë Ebu Beker.

Ndërkohë 3 shtetas janë arrestuar në Malësinë e madhe si dhe është ndaluar edhe drejtuesi i mjetit që po i transportonte në drejtim të Malit të Zi.

Shqipëria shihet si një rrugë kalimi nga vendet e lindjes, që kanë probleme me luftën, për të gjetur shpëtim në vendet e europës perëndimore.