Motra e Fildez Hafizit kërkon kujdestarinë e fëmijëve, babai që u vrau nënën: Të rriten pranë…

365
Kur ka kaluar më shumë se një muaj nga vrasja e gjyqtares Fildez Hafizi prej ish-bashkëshortit të saj Fadil Kasemi, motra e së ndjerës Amela Hafizi ka kërkuar kujdestarinë e fëmijëve të saj.
Kërkesa është depozituarnë Gjykatën civile të Tiranës.
Në seancë pranë gjykatës për tu njohur me kërkesën është thirrur dhe babai biologjik i fëmijëve, Fadil Kasemi. Ky i fundit siç mësohet se ka refuzuar që ata t’i dorëzohen tezes.
“Fëmijët s’kanë pse shkojnë tek tezja kur mund të rriten pranë të afërmve të mij”,- mësohet të ketë thënë ai në gjyq.