Lumë droge, serish në Greqi kapet kanabis në kufirin e gjelbër

209
Sipas njftimeve me të fundit Policia e Greqisë ka sekuestruar një sasi prej 40.4 kg kanabis afër kufirit me Shqipërinë.
Kjo nuk është hera e parë.
Pothuajse përditë policia e vendit fqinj ndalon udhëtarë me çanta të mbushura më drogë që kalojnë kufirn në këmbë në drejtim të Greqisë.
Pas aksiont të funidt u zbulua se lënda narkotike ishte e futur në dy çanta udhëtimi dhe ishte fshehur në një zonë pyjore pranë Filatit, 20 km nga Qafë Botë.
Policia helene po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve që e kanë sjelle drogen nga Shqipëria dhe e kane fshur atë në pyell siç duket për tu kthyer e për ta marrë në një kohë të dytë.