Lirohet nga Gjykata, ish-shefi i Krimeve të Durrësit

291
Lirohet nga Gjykata e Durrësit, sh-shefi i Krimeve në Policisë së Durrësit, Krenar Behari, arrestuar dje për shpërdorim detyre. Gjykata i ka dhënë Beharit masën e sigurisë, “Detyrim paraqitjeje”.
Behari u arrestua pas urdhrit të dhënë nga prokurori Arjan Ndoji, pasi akuzohet se ka qenë i anshëm në një konflikt mes dy vëllezërve në Durrës ku ka arrestuar padrejtësisht njërin prej tyre dhe ka lënë të lirë tjetrin.