Lezhë, Vrasje me armë zjarri në një lokal, policia në vendngjarje

169
Vrasje me armë zjarri në Lezhë. Ngjarja është regjistruar në ambientet e një lokali, ndërsa nuk dihet ende identiteti i viktimës.
Policia ka mbërritur në vengjarje dhe pritet të sqarojë rrethanat dhe shkaqet e ngjarjes.