Lezhë, policia arreston katër persona për shpërndarje heroine

101
Policia e Lezhës ka arrestuar katër persona për shpërndarje heroine në autostradën Lezhë-Shkodër.
Sipas Policisë shtetasit e arrestuar janë Denis Shema, Kushtrim Kraja Arrestohen Ridvan Keqi dhe Saimir Keqi.
Gjatë arrestimin u sekuestruan 50 gr heroinë e ndarë në 10 qese, 2 makina si dhe 8 celularë dhe 1 pershore elektronike.