Karburantet, IQT gjobit 16 subjekte

226
Inspektorati Qendror Teknik (IQT) ka gjobitur 16 pika karburanti, pasi ka konfirmuar disa shkelje. Sipas IQT, 16 subjektet janë gjobitur për shkeljet gjatë muajit korrik 2015. 11 prej tyre janë ndëshkuar për naftë dhe benzinë jashtë standardeve, kurse 5 të tjerë për mungesë dokumentacioni.