Kapet me dy kile kokainë, arrestohet shqiptari

198
Një shqiptar është arrestuar në Gerenzano të Italisë natën midis 7 e 8 shtatorit, pasi karabinierët i kanë gjetur një sasi të madhe droge.

Gjatë kontrolleve në zonën midis Vareses e Monzas, karabinierët kanë kapur shqiptarin dhe shoqen e tij në zotërim të dy kileve kokainë dhe një sasie të madhe marijuane.