Ja sa Shqiptarë ishin në aeroplanin që u rrëzua sot në Zvicërr

630

Ja sa Shqiptarë ishin në Aeroplanin që u rrëzua sot në Maribor të Slovenisë. Mësohet se një aeroplan i nisur sot ora 10:15 nga Aeroporti i Basel/Mulhouse është rrëzuar. Aeroplani është dashur te mberrij ne ora 12:10 në aeroportin ndërkombëtar të Rinasit, Tiranë. Por Aeroplani është goditur shumë keq dhe ka ndodhur një ngjarje tragjike.