Infermieri në Elbasan: Ja pse e putha 16 vjeçaren

126
Infermieri i spitalit të Elbasanit, Everest Duka, i akuzuar për “ngacmim seksual” ka thënë përpara togave të zeza se e kaputhur në buzë pacienten 16-vjeçare. Por se ai ka dhënë edhe arsyen se përse e ka bërë këtë. “Vajza mu afrua dhe më puthi në faqe. Unë ia ktheva këtë duke eputhur në buzë. Këtë veprim e bëra pasi mbylla derën”, ka thënë infermieri.
Ndërkohë, pas dëshmisë, Gjykata e Elbasanit vendosi për të “detyrim paraqitje”, masë të cilën infermieri e ka quajtur të padrejtë. Më vonë, pacientja i ka shkruar infermierit Duka në facebook, duke i thënë se nëse e merrte për grua do ta linte të fejuarin.Denoncimi në fjalë është bërë nga nëna e minorenes, e cila ka pikasur mesazhin në FB.