Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Elbasan. Një çift të moshuarish janë gjetur të vdekur në banesën e tyre në fshatin Gjergjan.

Mësohet se dy viktimat janë rreth të 60-tave, ndërsa ende nuk dihet identiteti i tyre.

Fqinjët kane parë prezencën e tymit, në banesën e tyre, dhe për pasojë dyshohet per asfiksim të çiftit.

Sipas burimeve ngjarja ka ndodhur një dite më parë dhe trupat janë marrë mbrëmë.

Fëmijet i kanë pasur jashtë jetonin vetëm.

Pretendohet qe jane djegur, ndërkohë për ngjarjen ende nuk ka ndonjë reagim nga  policia.