Humbin dy vëllezër 10 dhe 12 vjeç nga Tirana, Policia nis kërkimet

97
Dy djem 10 dhe dy vjeç, vëllezër, nga Tirana, kanë humbur që prej datës 6 gusht 2017.

Mamaja e tyre, S.M. 40 vjeç, ka pritur më kot kthimin e tyre dhe dje ka bërë kallëzimin në Polici.

Policia e Tiranës njoftoi se ka nisur hetimet për gjetjen e të miturve.