Grabitet pika koncensionare “Mercedes benz” në autostradë

143

TIRANE- Pika koncensionare e “Mercedes Benz” në autostradën Tiranë-Vorë, është grabitur rreth orës 13:30 minuta.Nga të dhënat e para mësohet se grabitje me mjete të forta ka ndodhur nga dy persona të armatosur dhe me maska të cilat më pas janë larguar me motor.Policia bën të ditur se nga grabitja ka mbetur i lënduar roja i firmës ndërsa grabitësit kanë arritur të grabisin xhiron ditore.