FOTO/ Familja e autorit vendos lule te vendi i vrasjes së Ariela Muratit, dedikimi prekës

126
isa ditë pas vrasjes që 23-vjeçari Aldison Belulaj i bëri studentes së juridikut Ariela Muarti, familja Belulaj ka bërë një gjest paqeje dhe pajtimi. Ata kanë çuar buqeta me lule në vendin ku u vra Ariela dhe ku u vetëplagos 23-vjeçari.
Aty është vënë edhe një pankartë me mesazhin: “Ariela Murati. Shpirti jot u prehtë në paqe. Ngushëllimet më të thella dhe keqardhje u shprehim familjarëve të tu. Nga familjarët Belulaj”.
Mësohet se familjarët e autorit kanë kërkuar të shkonin për ngushëllim në familjen e Arielës, por që nuk janë lejuar nga familiarë të saj.