Fier, kundërshton dhe godet policin, pranga 47-vjeçarit

197
Një banor i Fierit, Kristo Xhibro, u arrestua nga Policia sepse kundështroi dhe goditi policin e patrullës. Policia e arrestoi në flagrancë në lgajne Kastrioti, ku ndodhi dhe incidenti,
Vetë Xhibro, 47 vjeç, banonte në lagjen “16 Prilli” Fier.
Xhibro do të akuzohet për veprën penale “Kundërshtimi punonjësit të policisë së rendit publik”.