Fëmija 3 vjeçar humb jetën, u shtyp nga makina

104
Një fëmijë 3 vjeçar mbrëmë ka humbur jetën në rrugën rajonale Shtip – Radovish. Fëmija së bashku me prindërit rreth orës 19:30 kishin dalur nga varrezat e qytetit të Shtipit dhe se fëmija 3 vjeçar paprimtas i ka ikur nga dora motrës së tij dhe ka vrapuar drejt rrugës. Në një moment ai është përplasur nga një makinë e tipit ‘Golf’ e cila po lëvizte me shpejtësi të madhe. Fëmija ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes.