EMRI/ Tritol makinës së policit në Shkoder, dëme materiale

288

Një shperthim me tritol ka ndodhur sot në mkinen e një punonejsi policia në SHkoder.

Mjeti ishte i parkuar poshtë banesës kur ka ndodhur shpërthimi I cili ka shkaktura vetem deme materiel. Makina është në pronesi të efektivit të policisë Agim Bushgjoka. Ngjarja ka ndhur në orët e para të mengjesit.

Ai kishte të parkuar mjetin poshtë banesës kur ka ndodhur shpërthimi. Sipas policisë nuk ka dëmtime në njerëz por vetëm dëme materiale në mjetin e policit Bushgjoka.

Ende janë të paqarta arsyet e kësaj ngjarje. Menjëherë në vendin e ngjarjes ka mbërritur policia e Shkodrës për të bërë hetimet. Agim Bushgjoka është polici në zonën e Bardhaj dhe Grudës në njësinë Rrethina të bashkisë Shkodër. Sipas burimeve shkak për këtë ngjarje mund të jetë pozicioni i punës i Bushgjokës si polic në drejtorinë vendore të Shkodrës.