Elbasanlliu vritet nga makina e vet: I doli para të ndalonte rrëshkitjen!

178
Një 49-vjeçar nga Elbasani ka humbur jetën në rrethana të çuditshme: I vrarë nga makina e vet. Kur ka parë se makina po i rrëshkiste në dishezë, i ka dalë para ta ndaljë, por ajo e ka shtypur.

Ngjarja ka ndodhur më datë 18 korrik 2017 në Vulçan. Xh. M. u dërgua nga familjarët në spital, i vdekur.

Nga veprimet e kryera, rezultoi se i ndjeri kishte lënë mjetin të pa siguruar dhe i ka rrëshkitur për shkak të terrenit që ka qenë dishezë. Ai i ka dalë përpara për ta ndaluar por mjeti e ka marrë përpara dhe personi ka gjetur vdekjen. 

Ngjarja u konsiderua si aksidentale.