Ekstradohet nga Italia 27-vjeçari i dënuar për vjedhje

99
Është ekstraduar nga Itali në vendin tonë 27 vjeçari nga dibra Alban Ila (Fatmir Gjoci), i dënuar me 4 vjet burg për vjedhje me dhunë të kryer në bashkëpunim. Ky shtetas në një hark kohor prej 2 mujash, në vitin 2011 ka kryer tre vjedhje në rrugë, ku sëbashku me dy persona të tjerë prezantoheshin natën si policë dhe më pas i vidhnin personave që ndalonin në rrugë sende personale dhe lekë.